Project Description

Arran de terra és una de les entitats que forma part de l’equip que impulsa i coordina el Postgrau en Dinamització Local Agroecològica, que s’imparteix sota l’auspici de la Universitat Autònoma de Barcelona des del curs 2014-2015. El postgrau té format semi-presencial, i pretén aportar eines teòriques i pràctiques per promoure processos de Transició Agroecològica en els territoris rurals, urbans i periurbans; i des de l’articulació entre ells.

Tal i com fa la Dinamització Local Agroecològica, el postgrau es fonamenta en conceptes teòrics, però es centra en eines i habilitats d’intervenció que es treballen per mitjà d’exercicis pràctics, debats en grup i visites a projectes. Tot plegat amb l’objectiu que l’alumnat sortint sigui capaç de promoure en els seus territoris processos de transició cap a sistemes alimentaris i comunitats locals més sanes, justes i sostenibles.

El curs té una orientació eminentment pràctica i professional, i està destinat a investigadors/es, activistes i professionals interessades en les propostes per la dinamització socioeconòmica, ambiental i cultural de les àrees rurals, urbanes i periurbanes que aporten l’Agroecologia, l’ESS i l’Economia feminista.

Agents implicats