T’interessa conèixer en profunditat les propostes de l’Agroecologia i les seves aplicacions en les àrees rurals, urbanes i perirubanes?

Vols adquirir coneixements crítics sobre les polítiques alimentàries i els reptes de futur dels nostres sistemes alimentaris?

Estàs implicat/da en un projecte local de promoció de la Transició Agroecològica i sents que et manquen eines per impulsar-lo?

Vols conèixer les iniciatives referents de Dinamització Local Agroecològica que s’estan desenvolupant a Catalunya i altres territoris de l’estat?

Les matriculacions s’acaben el proper 15 de desembre. Més informació: http://dlae.cat/alumnat/inscripcions/

Formació semipresencial de gener a juny del 2020. Vídeo del postgrau: https://youtu.be/M5q4POdFvnM

La Dinamització Local Agroecològica és una estratègia innovadora de desenvolupament local i, alhora, una proposta metodològica que integra tècniques participatives, quantitatives i qualitatives d’anàlisi i intervenció en la realitat, i que respon a l’objectiu de promoure la Transició Agroecològica dels nostres territoris i sistemes alimentaris locals, per tal de fer-los més saludables, més justos i més sostenibles.

Després d’un any de parada tècnica i de l’excel·lent valoració realitzada per l’alumnat de les edicions anteriors, entre els mesos de gener i juny del 2021 tindrà lloc la VI Edició d’aquesta diplomatura semipresencial de postgrau. Una formació semipresencial que té l’objectiu de capacitar l’alumnat en el disseny i la implementació de nous projectes de Dinamització Local Agroecològica (DLAe)

  • es basa en un enfocament transdisciplinar que articula aportacions de les ciències socials i les ciències naturals
  • combina els continguts teòrics amb els metodològics, la docència on-line amb sessions presencials, i la visita a iniciatives i projectes de DLAe de referència
  • les sessions presencials es concentraran en tres caps de setmana: el primer tindrà lloc a l’inici del curs (gener), el segon a mitjans del curs (març) i el tercer al final (juny)
  • compta amb continguts d’actualitat en el seu programa d’estudis
  • implementa una estratègia docent basada en la immersió en projectes reals i concrets d’intervenció en el territori

Aquesta formació està orientada a persones que treballen en els àmbits agroalimentari i del desenvolupament local des d’administracions públiques, organitzacions de la societat civil o empreses, així com a estudiants i investigadors/es.

La VI Edició del postgrau es desenvoluparà entre gener i juny de 2021 i les entitats impulsores són l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP-UAB), l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA-UAB) i la cooperativa de treball associat Arran de terra SCCL.

* Totes les activitats presencials s’adaptaran per tal de complir les normes de seguretat necessàries que requereix l’actual situació sanitària.

Per a més informació podeu visitar la web del posgrau: dlae.cat